ALLES van Neurologie in één bundel - €7,48   In winkelwagen

Bundel

ALLES van Neurologie in één bundel

Alle collegedictaten die te maken hebben met Neurologie (denk hierbij aan o.a. afasie, dysartrie en vele andere neurologische stoornissen). Kom voordeliger uit met deze complete bundel, voor de helft van de oorspronkelijke prijs!

5 items

Neurogene spraak- en taalstoornissen (Logopedie)

(2)
€3,99

7x verkocht

Complete uitwerking en samenvattingen van alle colleges bij het onderwerp ''Neurogene spraak- en taalstoornissen''. Inclusief casussen met uitleg en tentamenvragen.

Bekijk voorbeeld

Afasie, inleiding (Logopedie)

(1)
€3,48

3x verkocht

Zeer uitgebreid collegedictaat met oefenvragen en antwoorden. Complete uitwerking en samenvattingen van alle colleges bij het onderwerp ''Afasie''. Inclusief casussen met uitleg en tentamenvragen.

Bekijk voorbeeld

Neurologie (Logopedie)

(1)
€4,74

2x verkocht

Zeer uitgebreid collegedictaat met oefenvragen en antwoorden. Complete uitwerking en samenvattingen van alle colleges bij het onderwerp ''Neurologie''. Inclusief casussen met uitleg en tentamenvragen.

Bekijk voorbeeld

Onderzoek en behandeling van Afasie (Logopedie)

(2)
€3,48

2x verkocht

Zeer uitgebreid collegedictaat met oefenvragen en antwoorden. Complete uitwerking en samenvattingen van alle colleges bij het onderwerp ''Onderzoek en behandeling van Afasie''. Inclusief casussen met uitleg en tentamenvragen.

Bekijk voorbeeld

Neurologie Samenvatting (Neurogene spraak-taalstoornissen)

(1)
€0

24x verkocht

Inhoud van deze GRATIS samenvatting: - Dysartrie - Apraxie - (Kinder)Afasie - Dementie - Geheugen(stoornissen) - Neuropsychologische domeinen

Bekijk voorbeeld
Logopedia

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€15,69   7,48  3x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen