Tentamenperiode 1 - €10,49   In winkelwagen

Bundel

Tentamenperiode 1

Dit zijn samenvattingen van BEC H1 t/m H4, AEC H1 t/m H6, FRE H1 t/m H12 + H15 en FAP H1 t/m H10. Deze bundel is samengesteld om de samenvattingen voor periode 1 goedkoper aan te kunnen bieden. Zo hoef je niet alle samenvattingen los te kopen, maar kun je alles in 1 koop doen.

4 items

Samenvatting BEC H1 t/m H4

(2)
€3,99

11x verkocht

Een overzichtelijke samenvatting van H1 t/m H4 uit het boek bedrijfseconomie voor het besturen van organisaties. Formules staan er in en zijn duidelijk aangegeven. Ook is er veel gebruik gemaakt van rijtjes, deze zijn makkelijker te leren dan lappen tekst. ;)

Bekijk voorbeeld

Samenvatting AEC H1 t/m H6

(7)
€3,99

25x verkocht

Een overzichtelijke samenvatting van H1 t/m H6 van onderneming en omgeving. Er is veel gebruik gemaakt van overzichtelijke rijtjes, omdat we deze makkelijker uit ons hoofd kunnen leren dan hele stukken tekst ;).

Bekijk voorbeeld

Samenvatting FRE VenO H1 t/m H12 en H15

(0)
€3,49

6x verkocht

Een samenvatting van H1 t/m H12 en H15 uit het boek verbintenissenrecht & ondernemingsrecht. Het is een overzichtelijke samenvatting met veel rijtjes, die je makkelijk kunt onthouden. Ook zijn de belangrijkste wetsartikelen van elk hoofdstuk vermeld zodat je het snel kunt opzoeken in je wetbundel. ...

Bekijk voorbeeld

Samenvatting FAP H1 t/m H10

(2)
€3,49

7x verkocht

Een samenvatting van de reader 4212 van hoofdstuk 1 t/m hoofdstuk 10. De hoofdstukken die aan bod komen zijn: introductie financiële planning, wet op het financieel toezicht, zorgplicht, de financiële huishouding, het maken van een financieel plan, financiële markten, fiscale aspecten, juridische...

Bekijk voorbeeld
Bliep

Voordelen van het kopen van samenvattingen bij Stuvia op een rij:

Verzekerd van kwaliteit door reviews

Verzekerd van kwaliteit door reviews

Stuvia-kopers hebben meer dan 450.000 samenvattingen beoordeeld. Zo weet je zeker dat je de beste documenten koopt!

Snel en makkelijk kopen

Snel en makkelijk kopen

Je betaalt supersnel en eenmalig met iDeal, creditcard of Stuvia-tegoed voor de samenvatting. Zonder lidmaatschap.

Focus op de essentie

Focus op de essentie

Samenvattingen worden geschreven voor en door anderen. Daarom zijn de samenvattingen altijd betrouwbaar en actueel. Zo kom je snel tot de kern!

€14,96   10,49  2x  verkocht
  • (0)
  Kopen