100% satisfaction guarantee Immediately available after payment Both online and in PDF No strings attached
logo-home
Alle samenvattingen Pabo 4 jaar. $25.82   Add to cart

Package deal

Alle samenvattingen Pabo 4 jaar.

Al mijn samenvattingen van (bijna) alle toetsen van de Pabo. Super fijn om meteen alle samenvattingen te hebben en te gebruiken per toets. Waarde voor losse koop: €90

36 items

Samenvatting Praktische didactiek voor engels in het basisonderwijs - hele boek

(3)
$3.29

9x sold

Dit is een samenvatting van het boek: Praktische didactiek voor Engels in het basisonderwijs. Aan de hand van deze samenvatting haal je gemakkelijk je toets! Ik heb met deze samenvatting een 8,6 gehaald voor mijn toets!

View example

Samenvatting De vijf religies van de wereld

(40)
$4.37

158x sold

Dit is een samenvatting van het boek: De vijf religies van de wereld. Wanneer je deze samenvatting goed doorleest haal je gemakkelijk je toets! Zelf heb ik een 8,6 gehaald!! Inmiddels goed aangepast, slechte recensies van hiervoor kloppen dus niet ;)

View example

Samenvatting Aanvankelijk en technisch lezen - hele boek

(9)
$3.29

38x sold

Deze samenvatting bevat alle hoofdstukken die je moet leren voor taal uit het tweede jaar. Het is afkomstig van het boek Aanvankelijk en Technisch lezen. Wanneer je deze samenvatting leest haal je gemakkelijk de toets!

View example

Samenvatting Basiskennis taalonderwijs - ook in bundel met rekenen kennisbasis

(58)
$3.29

209x sold

Dit is een samenvatting van het boek: basiskennis taalonderwijs. Hierin staat ALLES voor de landelijke pabo toets: kennis basis taal. Zie ook: Kennisbasis taal rekenen, 2 in 1 voor een lagere prijs! zelf had ik een 8!

View example

Samenvatting Leren op de werkplek

(0)
$3.29

Wanneer je deze samenvatting doorleest over de twee belangrijkste hoofdstukken van het boek: leren op de werkplek, dan haal je zonder het kopen van het boek, gemakkelijk de toets! (kennis onderwijssystemen

View example

Samenvatting Pedagogische visies op het onderwijs

(4)
$3.29

8x sold

Hierbij een duidelijke samenvatting van alle pedagogische visies. Wanneer je deze goed doorneemt haal je gemakkelijk je toets waar de visies in voor komen!

View example

Samenvatting Kennis onderwijssystemen

(0)
$3.29

1x sold

Wanneer je deze samenvatting doorleest haal je gemakkelijk de toets: kennis onderwijssystemen van de pabo.

View example

Samenvatting Praktische taalvaardigheid voor engels in het basisonderwijs

(3)
$3.29

18x sold

Wanneer je deze samenvatting goed doorlees haal je gegarandeerd de pabo toets eigenvaardigheid engels. Overigens is het een samenvatting van het gehele boek: Praktische taalvaardigheid voor engels in het basisonderwijs grammatica!

View example

Samenvatting Nedcat: Taaltoets pabo haal je zo

(8)
$3.29

35x sold

Wanneer je deze samenvatting doorleest haal je gemakkelijk de toets: Nedcat pabo/ kennisbasis toets taal! Het is een korte maar krachtige samenvatting waarbij de stof goed wordt uitgelegd! Zelf behaalde ik een 8,9 !!

View example

Samenvatting Spelling - Henk huizinga

(1)
$3.29

26x sold

Dit is een goede samenvatting van het boek: Spelling - Henk Huizenga. Wanneer je deze samenvatting doorleest haal je gemakkelijk je toets! Zie ook mijn andere samenvattingen, waaronder vele gratis.

View example

Samenvatting Nederlands als tweede taal

(5)
$3.29

42x sold

Met deze samenvatting haal je gegarandeerd de toets! Hij is kort maar evengoed heel goed, alle begrippen staan er goed in uitgelegd. Met deze samenvatting heb ik een 7,6 gehaald voor mijn toets! Zie ook mijn andere (gratis) samenvattingen.

View example

Samenvatting Ontwikkelingspsychologie

(0)
$4.92

2x sold

Samenvatting van het boek ontwikkelingspsychologie van Liesbeth van Beemen. Leer deze samenvatting en je maakt gemakkelijk de toets.

View example

Samenvatting Kennisbasis Rekenen: Rekenen + wiskunde uitgelegd

(42)
$3.67

238x sold

Dit is een goede samenvatting van het boek: Rekenen en wiskunde uitgelegd en extra info. Wanneer je deze samenvatting goed doorleest haal je gemakkelijk de kennisbasistoets, ik had een 8,2!!!! Zie ook kennisbasis taal+rekenen 2 in 1

View example

Samenvatting Het Humanisme - 5 religies

(2)
$0.00

61x sold

Dit is een samenvatting van het geloof: Het humanisme. Dit geloof moet je waarschijnlijk ook leren voor je toets over de verschillende geloven van de wereld. Of bij het boek: de vijf religies van de wereld. Zie ook mijn andere (gratis) samenvattingen

View example

Samenvatting De vijf religies van de wereld

(1)
$3.29

2x sold

Dit is een verkorte samenvatting van het boek: De vijf religies van de wereld. Hierbij staan alle kenmerken op een rijtje. Zo leer je gemakkelijk aan de hand van deze samenvatting de toets.

View example

Samenvatting Gebroken getallen, hele boek

(1)
$3.29

10x sold

Dit is een samenvatting van het boek: Gebroken getallen. Wanneer je deze samenvatting goed doorleest en leert, haal je gemakkelijk je toets. Ik verkoop ook de samenvatting: 'verhoudingen en procenten' en 'gebroken getallen' 2 in 1 voor lagere prijs

View example

Samenvatting Verhoudingen en procenten

(2)
$3.29

16x sold

Dit is een samenvatting van het boek: verhoudingen en procenten. Wanneer je deze samenvatting goed leert, haal je gemakkelijk je toets. Ik verkoop ook de samenvatting: 'verhoudingen en procenten' en 'gebroken getallen' 2 in 1 voor lagere prijs!

View example

Samenvatting Kinderen leren rekenen, hele boek

(0)
$3.29

1x sold

Dit is een samenvatting van het boek: kinderen leren rekenen. Wanneer je deze samenvatting goed doorleest en begrijpt, haal je gemakkelijk de toets. Zelf heb ik aan de hand van deze samenvatting een 7,2 gehaald!

View example

Samenvatting Breuken, procenten, kommagetallen en verhoudingen

(1)
$3.84

11x sold

Een samenvatting van het boek: "Breuken, procenten, kommagetallen en verhoudingen". Leer je deze samenvatting dan haal je gemakkelijk je toets.

View example

Samenvatting Kennisbasis Taal + Rekenen. Dus 2 in 1!

(17)
$4.92

86x sold

Dit is een samenvatting voor zowel de kennisbasis toets Taal als Rekenen. Wanneer je deze samenvatting goed doorleest dan haal je gemakkelijk je kennisbasis toetsen! Zie ook mijn andere (gratis) samenvattingen.

View example

Samenvatting Basiskennis Aardrijkskunde

(6)
$3.29

34x sold

Dit is een samenvatting van het boek: basiskennis Aardrijkskunde. Met deze samenvatting haal je gemakkelijk je kennisbasis toets Aardrijkskunde van Mens & Wereld Pabo. Zie ook mijn andere (gratis) samenvattingen.

View example

Wiscat - Basisvaardigheden rekenen

(11)
$3.29

42x sold

Dit is een samenvatting van de stof die je moet weten voor de Wiscat van de PABO.

View example

Samenvatting Wiscat + Nedcat

(2)
$3.29

19x sold

Dit is een samenvatting voor de Wiscat en nedcat. Aan de hand van deze samenvatting verbeter je je reken en taal vaardigheden zo goed dat je de toetsen gemakkelijk haal. Zie ook mijn andere (gratis) samenvattingen.

View example

Samenvatting Leerlingen zorg in de basisschool

(3)
$3.29

11x sold

Dit is een samenvatting van het boek: Leerlingenzorg in de basisschool hoofdstuk 1,2,3,4 en 7. Dit zijn de belangrijkste hoofdstukken van het boek. Wanneer je deze samenvatting goed doorleest en leert, haal je gemakkelijk je toets!

View example

Samenvatting Praktijkboek Leerlingenzorg

(10)
$3.83

58x sold

Dit is een samenvatting van het boek: Praktijkboek leerlingenzorg. Wanneer je deze samenvatting leert, haal je gemakkelijk je toets. Ik behaalde een 8,1. Ook verkoop ik de samenvatting: 'leerlingenzorg in de basisschool', Gratis!!

View example

Samenvatting Taal handig voor meerdere toetsen

(8)
$3.29

3x sold

Dit is een handige samenvatting over de verschillende taalniveaus, principes en strategieën. Hierin staat alles duidelijk uitgelegd over bv het morfologisch principe en het fonologisch enz. Deze samenvatting kan je dus voor vele toetsen gebruiken!

View example

Samenvatting Breuken uitleg

(5)
$3.29

1x sold

Dit is een handige uitleg over breuken. Met deze uitleg begrijp je gemakkelijk hoe je sommen met breuken moet uitrekenen,

View example

Samenvatting Verkeer en meer

(0)
$3.29

Dit is een samenvatting van het boek: Verkeer en meer. Het is een vrij korte samenvatting, maar alles wat je voor de toets moet weten staat erin.

View example

Samenvatting Met woorden in de weer

(13)
$3.29

45x sold

Dit is een samenvatting van het gehele boek: Met woorden in de weer. Wanneer je deze samenvatting leest weet je alles wat er in het boek wordt besproken. Ook haal je hiermee gemakkelijk je toets!

View example

Samenvatting Ontwikkelingspsychologie - Feldman

(1)
$3.29

3x sold

Dit is een samenvatting van het boek: Ontwikkelingspsychologie van Robert Feldman. Wanneer je deze samenvatting goed doorleest, haal je gemakkelijk je toets. Tot nu toe heb ik hoofdstuk 1, 2, 3 en 4 samengevat, de rest volgt nog.

View example

Samenvatting 'Verhoudingen en procenten' en 'gebroken getallen' 2 in 1!

(1)
$3.83

6x sold

Dit is een samenvatting van twee boeken: - verhoudingen en procenten - gebroken getallen Dus twee samenvattingen in 1 document met een lagere prijs! Wanneer je deze samenvatting goed leert, haal je gemakkelijk je toets!

View example

Samenvatting Wat christenen geloven

(0)
$3.29

4x sold

Dit is een samenvatting van het boek: Wat christenen geloven van Jef de Schepper. Tot nu toe heb ik alleen nog de eerste 2 hoofdstukken samengevat, de rest volgt nog binnen een week!

View example

Samenvatting Overzicht Pedagogische adviezen voor speciale kinderen

(4)
$3.29

3x sold

Een duidelijk overzicht over de pedagogische adviezen voor speciale kinderen.

View example

Samenvatting Levensbeschouwing ontwikkelen

(3)
$3.29

21x sold

Dit is een samenvatting van Deel II van het boek: Levensbeschouwing ontwikkelen. Wanneer je deze samenvatting doorleest haal je gemakkelijk je toets. Ik heb dit geleerd voor de toets: Levensbeschouwelijke identiteit

View example

Samenvatting Leesproblemen en dyslexie in het basisonderwijs

(7)
$3.29

45x sold

Samenvatting van de reader/boek: Leesproblemen en dyslexie in het basisonderwijs. Met deze samenvatting haal je gemakkelijk je toets! Zelf behaalde ik een 7,2 voor mijn toets.

View example
Show all
avatar-seller

The benefits of buying summaries with Stuvia:

Guaranteed quality through customer reviews

Guaranteed quality through customer reviews

Stuvia customers have reviewed more than 700,000 summaries. This how you know that you are buying the best documents.

Quick and easy check-out

Quick and easy check-out

You can quickly pay through credit card or Stuvia-credit for the summaries. There is no membership needed.

Focus on what matters

Focus on what matters

Your fellow students write the study notes themselves, which is why the documents are always reliable and up-to-date. This ensures you quickly get to the core!

Frequently asked questions

What do I get when I buy this document?

You get a PDF, available immediately after your purchase. The purchased document is accessible anytime, anywhere and indefinitely through your profile.

Satisfaction guarantee: how does it work?

Our satisfaction guarantee ensures that you always find a study document that suits you well. You fill out a form, and our customer service team takes care of the rest.

Who am I buying these notes from?

Stuvia is a marketplace, so you are not buying this document from us, but from seller xxlin2. Stuvia facilitates payment to the seller.

Will I be stuck with a subscription?

No, you only buy these notes for $25.82. You're not tied to anything after your purchase.

Can Stuvia be trusted?

4.6 stars on Google & Trustpilot (+1000 reviews)

100169 documents were sold in the last 30 days

Founded in 2010, the go-to place to buy study notes for 14 years now

Start selling
$118.12 $25.82  2x  sold
  • (0)
  Add to cart