Samenvattingen IVK H4 - €6,99   In winkelwagen

Bundel

Samenvattingen IVK H4

In deze bundel zijn de samenvattingen van de kennisleerlijn te vinden, namelijk de vakken Recht en Crises, Fysieke Veiligheid en Bestuurlijke Organisatie en Crisisbeheersing.

3 items

Samenvatting Recht en Crises H4

(0)
€3,49

Samenvatting Recht en Crises, gebaseerd op de sheets en aantekeningen.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting Fysieke Veiligheid H4

(0)
€3,49

Samenvatting van de Sheets Fysieke Veiligheid H4

Bekijk voorbeeld

Samenvatting Bestuurlijke Organisatie en Crisisbeheersing H4

(0)
€3,49

Samenvatting van de behandelde stof van Bestuurlijke Organisatie en Crisisbeheersing in het vierde blok van het tweede jaar. Gebaseerd op de sheets.

Bekijk voorbeeld
ivkstudentavans

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€10,47   6,99
  • (0)
  Toevoegen