Bundel epidemiologie en biostatistiek DT 1 en DT2 - €7,49   In winkelwagen

Bundel

Bundel epidemiologie en biostatistiek DT 1 en DT2

Dit is een bundel van een samenvatting voor Epidemiologie&Biostatistiek II deeltentamen I en deeltentamen II. Tevens wordt ook alle stof van Epidemiologie&Biostatistiek I nog eens herhaald, zodat je hiermee ook de basis op kan frissen!

2 items

Samenvatting EPI2 DT2

(1)
€4,49

4x verkocht

Dit is een samenvatting voor het tweede deeltentamen van Epidemiologie en Biostatistiek II. Zowel de collegestof en het boek is hierin samengevat. Kortom, alles komt erin terug! Gezien veel stof van het eerste deeltentamen ook getoetst wordt, is het aan te raden om ook die samenvatting erbij te kope...

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Epidemiologie en Biostatistiek DT1

(1)
€4,49

4x verkocht

Dit is een samenvatting van het eerste deeltentamen van Epidemiologie en Biostatistiek II. In deze samenvatting komt alle leerstof uit de colleges en uit de literatuur aan bod. Ook komt alle relevante informatie uit Epidemiologie en Biostatistiek I aan bod, waardoor dit eigenlijk een 2-in-1 samenvat...

Bekijk voorbeeld
imkehottentot

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€8,49   7,49  7x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen