Bundel 2 modules organisatie gedrag en management vaardigheden - €23,99   In winkelwagen

Bundel

Bundel 2 modules organisatie gedrag en management vaardigheden

Organisatie gedrag en management vaardigheden

2 items

Moduleopdracht organisatiegedrag. Cijfer 9,0

(6)
€15,49

9x verkocht

Cijfer 9,0. De moduleopdracht betreft een plan van aanpak voor het management van een organisatie, waarin u een onderbouwd voorstel doet om huidige gedrag om te buigen naar meer gewenst gedrag. In de moduleopdracht worden de volgende onderwerpen uitgewerkt, in de volgorde waarin ze genoemd worden...

Bekijk voorbeeld

Moduleopdracht managementvaardigheden. Cijfer 9,0

(6)
€15,49

15x verkocht

Moduleopdracht NCOI Managementvaardigheden cijfer 9,0. Ingeleverd plus ingevulde checklist die verreist was. Deze checklist moest per situatie toegepast worden. Opdracht: Beschrijf twee verschillende situaties uit uw eigen praktijk waarin u diverse managementvaardigheden heeft toegepast of dat nog ...

Bekijk voorbeeld
pana

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€30,49   23,99  1x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen