Bundel 2 modules management vaardigheden en kwaliteit en procesmanagement in de zorg - €23,99   In winkelwagen

Bundel

Bundel 2 modules management vaardigheden en kwaliteit en procesmanagement in de zorg

Management vaardigheden en kwaliteit en procesmanagement in de zorg.

2 items

Moduleopdracht managementvaardigheden. Cijfer 9,0

(6)
€15,49

15x verkocht

Moduleopdracht NCOI Managementvaardigheden cijfer 9,0. Ingeleverd plus ingevulde checklist die verreist was. Deze checklist moest per situatie toegepast worden. Opdracht: Beschrijf twee verschillende situaties uit uw eigen praktijk waarin u diverse managementvaardigheden heeft toegepast of dat nog ...

Bekijk voorbeeld

Module opdracht Kwaliteits en procesmanagement in de zorg. Cijfer 7,5

(11)
€15,49

28x verkocht

De module kwaliteits en procesmanagement met als beoordeling een 7,5. Opdracht: het schrijven van een aanbeveling aan uw organisatie voor de verbetering van de kwaliteit van een intern proces. Hierbij vergelijkt u verschillende kwaliteitssystemen en komt u tot een oordeel welk systeem het beste is ...

Bekijk voorbeeld
pana

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€30,98   23,99  1x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen