Alle theorie voor KT6 - €40,49   In winkelwagen

Bundel

Alle theorie voor KT6

Alle uitgewerkte leerdoelen met bijhorende theorie voor KT6. Dit is van blokken 1A, 1B, 1C, 2A, 2B. De boeken met bijhorende hoofdstukken heb ik niet benoemd. Dit zijn gewoon alle uitwerkingen van alle leerdoelen die er in jaar 1 en 2 zijn opgesteld. Jaar 3 is PL3 en minor, dus hier is geen theorie voor voor KT6.

5 items

Samenvatting: Uitwerkingen alle leerdoelen blok 2B/2D HBO-Verpleegkunde

(4)
€14,49

5x verkocht

In dit bestand zitten alle uitwerkingen van de leerdoelen die er in blok 2B/2D te vinden zijn. (Het blok verschilt met de studieroute). Alle vakken zijn hierin verwerkt: CGO, VTV, COVA, OOA, OOB en OOC. Mochten er vragen of opmerkingen zijn hoor ik het graag (zodat ik desnoods het bestand kan aanpas...

Bekijk voorbeeld

Uitwerking alle leerdoelen blok 1B HBO-Verpleegkunde

(5)
€12,99

11x verkocht

Dit zijn alle uitwerkingen van alle leerdoelen van blok 1B. De vakken die uitgewerkt zijn: CGO/VTV/COVA/OOA/OOB/OOC. Ik heb van heel jaar 1 alle leerdoelen uitgewerkt. Deze zijn los te kopen of in een studiebundel. Succes met leren :)

Bekijk voorbeeld

Uitwerking alle leerdoelen blok 1A HBO-Verpleegkunde

(4)
€12,99

13x verkocht

In dit bestand zitten alle uitwerkingen van de leerdoelen die er in blok 1A. Alle vakken zijn hierin verwerkt: CGO, VTV, COVA, OOA, OOB en OOC. Mochten er vragen of opmerkingen zijn hoor ik het graag (zodat ik desnoods het bestand kan aanpassen). Succes met leren ;) Alle uitwerkingen van alle blokke...

Bekijk voorbeeld

Uitwerkingen alle leerdoelen blok 2A/2C HBO-Verpleegkunde

(6)
€14,49

7x verkocht

In dit bestand zitten alle uitwerkingen van de leerdoelen die er in blok 2A/2C te vinden zijn. (Het blok verschilt met de studieroute). Alle vakken zijn hierin verwerkt: CGO, VTV, COVA, OOA, OOB en OOC. Mochten er vragen of opmerkingen zijn hoor ik het graag (zodat ik desnoods het bestand kan aanpas...

Bekijk voorbeeld

Uitwerking alle leerdoelen blok 1C/D HBO-Verpleegkunde

(3)
€12,99

10x verkocht

De leerdoelen van AFPF van BLOK 1C of 1D van HBO-V (HU). Succes met leren! ;) Dit bevat ook de leerdoelen van CGO, VTV, CoVa, OOB en OOC. Het hele pakket dus voor blok 1C of blok 1D. Ik heb ook een bundel van alle uitwerkingen van alle blokken van jaar 1!

Bekijk voorbeeld
natashavdb

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€65,99   40,49  3x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen