2EPM Arteveldehogeschool - €12,49   In winkelwagen

Bundel

2EPM Arteveldehogeschool

Samenvattingen van verschilde vakken binnen de richting Event- en projectmanagement aan de Arteveldehogeschool. - Strategisch eventmanagement - Online Media Management - Event Communication & sponsoring - Total Quality Management

4 items

Samenvatting Strategisch eventmanagement - 2EPM (examen: 18/20)

(0)
€4,49

1x verkocht

Samenvatting van Strategisch eventmanagement, binnen de studie Event- en projectmanagement aan de Arteveldehogeschool in het tweede jaar.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting Online Media Management - 2EPM (examen: 17/20)

(0)
€3,99

1x verkocht

Samenvatting Online Media Management, binnen de studie Event- en projectmanagement aan de Arteveldehogeschool in het tweede jaar. Taal: Deels NL deels ENG

Bekijk voorbeeld

Samenvatting Event Communication & sponsoring - 2 EPM (examen: 13/20)

(0)
€4,49

1x verkocht

Samenvatting Event Communication & sponsoring, binnen de studie Event- en projectmanagement aan de Arteveldehogeschool in het tweede jaar. Met enkel mijn samenvatting geleerd te hebben behaalde ik een score van 13/20 op het examen.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting Total Quality Management - 2EPM (examen: 14/20)

(1)
€4,99

3x verkocht

Samenvatting van Total Quality Management, binnen de studie Event- en projectmanagement aan de Arteveldehogeschool in het tweede jaar.

Bekijk voorbeeld
elienschouteere

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€17,96   12,49
  • (0)
  Toevoegen