Samenvatting KTF3 - €9,49   In winkelwagen

Bundel

Samenvatting KTF3

Een duidelijke, uitgebreide samenvatting van AFP en kern AC periode 3. In een opslag heb je alle informatie voor het tentamen.

2 items

Duidelijke uitgebreide samenvatting AFP periode 3

(0)
€5,49

2x verkocht

Een duidelijke uitgebreide samenvatting van AFP periode 3. Gebruikt voor het tentamen van KTF 3.

Bekijk voorbeeld

Een uitgebreide samenvatting van Kern AC van periode 3

(0)
€6,49

Een uitgebreide samenvatting van Kern AC van periode 3. Alle leerdoelen staan er duidelijk in verwerkt en ik heb het zelf ook gebruikt voor mijn tentamen KTF3, dit ook hiermee gehaald.

Bekijk voorbeeld
Floorlinssen

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€11,98   9,49  2x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen