Bundel boek Marketingcommunicatie strategie - €9,49   In winkelwagen

Bundel

Bundel boek Marketingcommunicatie strategie

In deze bundel vindt je verschillende samenvattingen van hoofdstukken uit het boek Marketingcommunicatiestrategie van Floor en van Raaij. Hier komt deel 3 geheel aan bod en H1, H2, H3, H5, H7, H8, H9, H10 en H12.

2 items

Samenvatting Marketing Communicatie strategie

(0)
€6,49

1x verkocht

In deze samenvatting vindt je verschillende hoofdstukken uit het boek Marketing communicatie strategie van Floor en van Raaij. In deze samenvatting komen hoofdstukken 1, 2, 3, 5, 7, 8, 9,10 en 12 aan bod.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Deel 3 Marketingcommunicatiestrategie Flo & van Raaij

(2)
€3,99

4x verkocht

Dit is een samenvatting van het derde deel van het Marketingcommunicatiestrategie boek van Flo en Van Raaij. Deze samenvatting bevat hoofdstukken 14 tot en met 21.

Bekijk voorbeeld
EvaHofs

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€9,99   9,49  1x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen