Complete bundel 'Humane anatomie en fysiologie' - €6,49   In winkelwagen

Bundel

Complete bundel 'Humane anatomie en fysiologie'

Bevat notities van alle hoorcolleges (inclusief afbeeldingen), uitwerkingen itemlijst en samenvatting van alle bijbehorende hoofdstukken uit het boek 'Fundamentals of Anatomy and Physiology'.

2 items

Samenvatting: Hoorcolleges & uitwerking itemlijst 'Humane anatomie en fysiologie'

(1)
€4,49

3x verkocht

Hoorcolleges Humane anatomie en fysiologie (inclusief 'Meet the expert' colleges) en uitwerking van de itemlijst d.m.v. afbeeldingen en uitleg.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting boek 'Humane anatomie en fysiologie'

(1)
€4,99

1x verkocht

Samenvatting van alle bijbehorende hoofdstukken uit het boek "Fundamentals of Anatomy & Physiology" (van Martini, 10de editie). Stof van het tentamen Gezondheidswetenschappen in het jaar 2018-2019.

Bekijk voorbeeld
esmeedriehuis

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€8,99   6,49
  • (0)
  Toevoegen