ALLE 5 DE VAKKEN VAN JAAR 2 SEMESTER 1 TLS - €9,79   In winkelwagen

Bundel

ALLE 5 DE VAKKEN VAN JAAR 2 SEMESTER 1 TLS

De samenvattingen van alle vakken van het eerste semester van jaar 2 op Tilburg Law School. Alle samenvattingen bevatten alle verplichte hoor- en werkcolleges, literatuur en arresten. Dit is van ieder vak alles wat ik geleerd heb en ik heb ieder van met minstens een 7 afgesloten!

5 items

Samenvatting: ALLES VAN GOEDERENRECHT TLS

(2)
€3,79

30x verkocht

DIT IS HET ENIGE DAT IK GELEERD HEB EN IK HEB HET AFGESLOTEN MET EEN 8. Een uitgebreide samenvatting met alles hoofdlijnen uit het boek, aantekeningen uit de colleges, PowerPoints van de docent en alle arresten uitgewerkt met feiten, rechtsvraag en conclusie. Voor vragen, stuur me een berichtje!

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: ALLES VAN CONTRACTRECHT JAAR 2 TLS

(1)
€3,34

6x verkocht

Alle uitwerkingen van hoor- en werkcolleges, alle verplichte literatuur, alle voorgeschreven arresten en antwoorden van werkcolleges zitten samen verwerkt tot een duidelijke samenvatting van het complete semester.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: ALLES VAN LEGAL PHILOSOPHY / RECHTSFILOSOFIE JAAR 2 TLS

(4)
€3,09

14x verkocht

Alle uitwerkingen van colleges, de verplichte literatuur en de caselaw samengevoegd tot een gestructureerde samenvatting. De stof van blok 1 (midterm) en blok 2 (tentamen) zit erin, maar wel duidelijk gescheiden. Het vak is in het Engels, ik heb de samenvatting in het Nederlands geschreven omdat ik ...

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: ALLES VOOR RECHTSPERSONEN- EN VENNOOTSCHAPSRECHT TLS JAAR 2

(7)
€3,89

19x verkocht

DIT IS HET ENIGE DAT IK GELEERD HEB EN HEB HET AFGESLOTEN MET EEN 8. Een samenvatting van alle verplichte stof: uitwerkingen van alle hoor- en werkcolleges, alle verplichte arresten uitgewerkt, de theorie en de stof van cliënt Bruno, de literatuur en de antwoorden van het oefententamen.Als je vrage...

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: ALLES VOOR INTEGRATIEVAK STAATS EN BESTUURSRECHT JAAR 2 TLS

(6)
€3,34

26x verkocht

Dit is alles wat ik leer. Alles staat erin: uitwerkingen van de hoor- en werkcolleges, arresten, hoofdlijnen van de verplichte artikelen en literatuur en voorbeelden. Alles samen tot een duidelijk en gestructureerde samenvatting. Heb je vragen? Stuur me een berichtje!

Bekijk voorbeeld
Pienroodhuyzen

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€17,45   9,79  2x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen