Bundel wetgeving langdurige zorg + sociaal veranderen Ethiek - €5,49   In winkelwagen

Bundel

Bundel wetgeving langdurige zorg + sociaal veranderen Ethiek

Duidelijke compacte samenvattingen met alles wat je moet weten. Vanuit de colleges recht en de lessen ethiek + de te lezen literatuur.

2 items

Samenvatting: wetgeving langdurige zorg, alles voor in het tentamen

(0)
€2,99

1x verkocht

Duidelijke samenvatting vanuit het boek H10&16 de beroepscode. Het is een duidelijke en compacte samenvatting, ideaal om te checken of je alles goed geleerd hebt.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Sociaal veranderen - Ethiek, alles wat je moet weten kort en duidelijk samengevat

(0)
€3,49

1x verkocht

Deze samenvatting bestaat uit alle lesstof voor het te leren tentamen. De gelezen literatuur is erin verwerkt extra info uit de lessen ethiek. Alles is compact samengevat zodat je leert wat je moet weten.

Bekijk voorbeeld
roosbeukers

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€5,99   5,49
  • (0)
  Toevoegen