Bundel arbeidsrecht → 9.5 gehaald - €10,99   In winkelwagen

Bundel

Bundel arbeidsrecht → 9.5 gehaald

IPV 15 euro alles los, nu 10,99! In deze bundel heb ik mijn aantekeningen van elk werkcollege en webcollege, mijn uitgewerkte leerdoelen en mijn zelfgeschreven samenvatting van elk voorgeschreven hoofdstuk opgenomen. Hierin staat dus alle stof die nodig is voor het tentamen arbeidsrecht in blok 4 van het eerste jaar SJD. Dit geleerd, 10 gehaald!

3 items

Aantekeningen werkcolleges en webcolleges arbeidsrecht

(0)
€3,99

In dit document staan al mijn aantekeningen van elk werkcollege van arbeidsrecht uit het vierde blok van leerjaar 1. Deze staan per week op een aparte bladzijde. Onder de weken, bijvoorbeeld bij week 1, staan ook mijn aantekeningen van het webcollege die bij die week hoort.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Leerdoelen arbeidsrecht → 9.5 gehaald

(1)
€4,49

3x verkocht

In dit document staan mijn uitgewerkte leerdoelen voor het vak arbeidsrecht. Ik heb per week alle leerdoelen uitgewerkt. Dit geleerd en hiermee een 10 gehaald!

Bekijk voorbeeld

Samenvatting arbeidsrecht → 9.5 gehaald

(1)
€5,49

4x verkocht

In dit document staat mijn zelfgeschreven samenvatting voor het vak arbeidsrecht. Ik heb elk hoofdstuk die geleerd moet worden hierin verwerkt en alles samengevat. Dit is voor het tentamen in blok 4, eerste leerjaar SJD 2019.

Bekijk voorbeeld
Maloustammes

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€13,97   10,99
  • (0)
  Toevoegen