Bundel Samenvattingen KOM - €11,49   In winkelwagen

Bundel

Bundel Samenvattingen KOM

Bundel van samenvattingen voor de 3 tentamens van KOM en een definitielijst voor het eerste tentamen. Succes met leren!

4 items

KOM Samenvatting Deeltentamen 1

(7)
€5,24

21x verkocht

Dit is een uitgebreide samenvatting van de leerstof van het boek "Research Methods" voor het eerste tentamen van het vak Kennismaken met onderzoeksmethoden en statistiek (KOM) van de studie psychologie.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Definitielijst Tentamen 1 KOM

(0)
€2,99

8x verkocht

Een overzicht van belangrijke definities uit het boek Research Methods voor het eerste tentamen van het vak Kennismaking met onderzoeksmethoden en statistiek KOM (1e jaar)

Bekijk voorbeeld

KOM Samenvatting Deeltentamen 2

(7)
€5,24

24x verkocht

Dit is een uitgebreide samenvatting van de leerstof van het boek "Research Methods" voor het tweede tentamen van het vak Kennismaken met onderzoeksmethoden en statistiek (KOM) van de studie psychologie. In deze samenvatting komt de volgende stof aan bod: - p. 57-80 over onderzoek doen in het algeme...

Bekijk voorbeeld

KOM Samenvatting Deeltentamen 3

(5)
€5,24

22x verkocht

Dit is een uitgebreide samenvatting van de leerstof van het boek "Research Methods" voor het derde tentamen van het vak Kennismaken met onderzoeksmethoden en statistiek (KOM) van de studie psychologie. In deze samenvatting komt de volgende stof aan bod: - p. 273-282 over experimental studies - p. ...

Bekijk voorbeeld
melissa_vg

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€18,71   11,49  8x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen