Bundel van de samenvatting Klinische Psychologie 1 - Deeltentamen 2, met een overzichtelijk document van de criteria van stoornissen - €6,99   In winkelwagen

Bundel

Bundel van de samenvatting Klinische Psychologie 1 - Deeltentamen 2, met een overzichtelijk document van de criteria van stoornissen

Bundel van de samenvatting Klinische Psychologie 1 - Deeltentamen 2, met een overzichtelijk document van de criteria van stoornissen. Met beide documenten ben je er zeker van dat je optimaal bent voorbereid op je tentamen!..

2 items

Samenvatting Klinische Psychologie 1 - Deeltentamen 2

(0)
€5,48

Dit betreft een goed verzorgde, overzichtelijke samenvatting van het vak 'Klinische Psychologie 1 - Deeltentamen 2'. De samenvatting is zo in elkaar gezet, dat je het vak met succes kunt afsluiten enkel door het studeren van deze samenvatting. Deze samenvatting bestaat uit de 15 hoofdstukken van he...

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: DSM-5 criteria - Klinische Psychologie 1

(1)
€3,48

5x verkocht

Ik heb de criteria van alle stoornissen uit mijn samenvatting gehaald, en dit handig in een los document gezet. Zo is het veel overzichtelijker, en handiger om de stoornissen te bestuderen, en te onderscheiden. Deze onderscheidingen zullen je beter voorbereiden op je tentamen.

Bekijk voorbeeld
jeffreydj

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€8,96   6,99
  • (0)
  Toevoegen