FRAP - €13,49   In winkelwagen

Bundel

FRAP

Deze bundel bestaat uit blanco oefeningen voor vennootschapsboekhouding van Dekeyser EN samenvattingen van Vananroye (zowel van de hoorcolleges als van de extra-te-kennen-cursus).

3 items

Oefeningen Dekeyser vennootschapsboekhouden FRAP

(0)
€4,99

Dit document bevat een mooi overzicht van alle oefeningen die we tijdens de les van Dekeyser hebben gemaakt van vennootschapsboekhouden. Het is een blanco document om zelf in te vullen en in te oefenen na het studeren van het van FRAP. De oefeningen op het examen zijn soortgelijk aan deze.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: FRAP Vananroye extra cursus

(0)
€5,49

Voor het onderdeel bij FRAP van Vananroye was er ook een extra cursustekst te kennen. Deze SV beslaagt alle belangrijke informatie die in de cursustekst aan bod komt. Dit deel was volledige zelfstudie en werd dan ook thuis samengesteld.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: FRAP Vananroye

(0)
€5,99

1x verkocht

Deze samenvatting is volledig gebaseerd op de hoorcolleges. Het bevat alle informatie die de heer Vananroye toelichtte tijdens de hoorcolleges in één overzichtelijk document. Als nauwoplettende studente bevat dit document dan alle benodigde informatie om te slagen voor het examen.

Bekijk voorbeeld
hwstudent2

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€16,47   13,49
  • (0)
  Toevoegen