Volledige samenvatting anatomie 1 (UA, Mistiaen) exclusief schedel - €9,99   In winkelwagen

Bundel

Volledige samenvatting anatomie 1 (UA, Mistiaen) exclusief schedel

Deze bundel bevat de volledige samenvatting van de cursus anatomie 1, gegeven door Mistiaen. Enkel het deel schedel werd niet samengevat. De samenvattingen zijn een goede vervanging van de cursus aangezien ze vrij volledig zijn. De bundel bevat samenvattingen van de inleiding (hoofdstuk 1), de romp, schouder, elleboog, pols en hand en histologie.

3 items

Samenvatting: Anatomie 1 romp, schouder, elleboog, pols en hand (Mistiaen)

(0)
€5,99

Volledige samenvatting van de delen romp, schouder, elleboog, pols en hand uit de cursus anatomie 1 van Mistiaen. De samenvatting begint vanaf hoofdstuk 2 (en bevat dus niet hoofdstuk 1, schedel en histologie). De samenvatting bevat bespreking van botten, gewrichten, ligamenten en spieren. Deze word...

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Anatomie 1: hoofdstuk 1 inleiding tot de anatomie (Mistiaen)

(0)
€2,99

Samenvatting van hoofdstuk 1 uit de cursus anatomie 1 (bachelor 1, semester 1). Dit vak is een opleidingsonderdeel van de richting revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de universiteit van Antwerpen.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Anatomie 1: histologie (Mistiaen)

(0)
€2,99

Samenvatting van het deeltje histologie uit de cursus Anatomie 1 (Bachelor 1, semester 1). Dit vak is een opleidingsonderdeel van de richting revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de universiteit van Antwerpen.

Bekijk voorbeeld
students22

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€11,97   9,99  1x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen