Biomedische Wetenschappen: ademhalingsfysiologie (Oostveen) - €5,49   In winkelwagen

Bundel

Biomedische Wetenschappen: ademhalingsfysiologie (Oostveen)

Deze bundel bevat de volledige leerstof van het deel ademhalingsfysiologie uit het vak biomedische wetenschappen. De samenvatting werd opgesteld uit nota's en extra info op het internet. Vervolgens werd ze vergeleken met overige samenvattingen en indien nodig aangevuld.

2 items

Samenvatting: Biomedische wetenschappen: ademhalingsfysiologie 1-4 (Oostveen)

(1)
€3,49

Deze samenvatting van hoofdstuk 1 tot en met 4 werd gemaakt door het samenvoegen van mijn nota's van elke les. De samenvatting werd vervolgens verder aangevuld met info gevonden op internet of gehaald uit andere samenvattingen. Deze samenvatting is dus volledig.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Biomedische wetenschappen: ademhalingsfysiologie 5-8 (Oostveen)

(0)
€3,49

Deze samenvatting van hoofdstuk 5 tot en met 8 werd gemaakt door het samenvoegen van mijn nota's van elke les. De samenvatting werd vervolgens verder aangevuld met info gevonden op internet of gehaald uit andere samenvattingen. Deze samenvatting is dus volledig.

Bekijk voorbeeld
students22

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€6,98   5,49  3x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen