Geschiedenis Werkplaats hoofdstuk 1 t/m 3 havo - €7,49   In winkelwagen

Bundel

Geschiedenis Werkplaats hoofdstuk 1 t/m 3 havo

Dit is een samenvatting van hoofstuk 1 t/m 3 uit het boek 'Geschiedenis Werkplaats' die wordt gebruikt bij het examen van de havo. De kenmerkende aspecten zitten er ook bij in.

3 items

Samenvatting: Geschiedenis Werkplaats H1

(0)
€2,99

Dit is een samenvatting van hoofdstuk 1 uit het boek 'Geschiedenis Werkplaats' voor de havo. Dit is het hoofdstuk over kenmerkend aspect 1 t/m 3.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Geschiedenis Werkplaats H2 havo

(0)
€3,48

Dit is een samenvatting van hoofdstuk 2 uit het boek 'Geschiedenis Werkplaats', die gebruikt wordt op de havo voor het eindexamen. Dit is het hoofdstuk over de Grieken en Romeinen.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Geschiedenis Werkplaats H3 havo

(0)
€3,99

Dit is een samenvatting van hoofdstuk 3 uit het boek 'Geschiedenis Werkplaats', die gebruikt wordt op de havo voor het eindexamen. Dit is het hoofdstuk over de monniken en ridders.

Bekijk voorbeeld
lauraabouwman

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€10,46   7,49
  • (0)
  Toevoegen