Heel blok 1 GZW1021 - €10,49   In winkelwagen

Bundel

Heel blok 1 GZW1021

BIj deze een bundel waarbij zowel de take home toets, heel blok 1 (met enorm lange uitwerkingen) de uitwerkingen van de verdieping biologie en de kritisch lezen opdracht zit verwerkt! Ik heb zelf een 8 gehaald voor mijn uiteindelijke punt voor blok 1. 55 punten van de 60 voor de take home toets en een 7 voor mijn tentamen.

4 items

Take Home Toets GZW1021

(1)
€4,99

2x verkocht

Dit bestand is de Take Home Toets van GWZ blok 1. Ik heb hierbij 55 punten van de 60 gekregen vorig jaar! Het helpt je dus enorm op weg met je toets en geeft je bijna zekerheid om je eerste tentamen te halen. Alle vragen zijn uitgebreid uitgewerkt.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: GZW1021 verdieping biologie

(0)
€4,49

1x verkocht

Hierbij een samenvatting van de uitwerkingen van blok 1 biologie van gezondheidswetenschappen. Hierdoor hoef je nauwelijks meer het boek door te nemen!

Bekijk voorbeeld

GWZ1021 kritisch lezen

(0)
€2,99

Een uitwerking van de opdracht kritisch lezen voor GWZ1021 gezondheidswetenschappen. Duidelijke uitleg en extra toevoegingen van de tutor staan erbij!

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Alle taken blok 1 een leven lang gezond

(0)
€6,49

1x verkocht

Deze samenvatting 205 pagina's met de taken van blok1 van de studie gezondheidswetenschappen. Deze taken zijn aangevuld met informatie van de tutor. Zelf een 8 mee gehaald.

Bekijk voorbeeld
sannegerads00

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€18,96   10,49  1x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen