Samenvattingen blok 1 (2e jaar) - €8,49   In winkelwagen

Bundel

Samenvattingen blok 1 (2e jaar)

Dit is een bundel van de samenvattingen voor het vak culturele psychologie en biologische psychologie.

2 items

Uitgebreide samenvatting biologische psychologie (Psychobiology - C. Chandler, 2015) EN samenvatting van de verplichte wetenschappelijke artikelen

(0)
€5,49

1x verkocht

Dit is een samenvatting van alle hoofdstukken uit het boek 'psychobiology' die onderdeel uitmaken van de tentamenstof. De slides van de hoorcolleges en de aantekeningen daarbij zijn verwerkt in dit document. Ook zitten er samenvattingen in van de artikelen die verplichte tentamenstof zijn, waar wede...

Bekijk voorbeeld

Samenvatting culturele psychologie (Cross-Cultural Psychology 6th edition - E. Shiraev en D. Levy, 2017)

(1)
€4,49

4x verkocht

Dit is een samenvatting van alle hoofdstukken uit het boek 'Cross-Cultural Psychology' die in de hoorcolleges besproken zijn. Aantekeningen bij de hoorcolleges en informatie uit de bijbehorende powerpoints zijn ook in deze samenvatting verwerkt.

Bekijk voorbeeld
lotteberends00

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€9,98   8,49
  • (0)
  Toevoegen