Geheel pakket Anatomie en Fysiologie H1 - €5,49   In winkelwagen

Bundel

Geheel pakket Anatomie en Fysiologie H1

In dit pakket zitten de oefenvragen en de samenvatting van H1 in één. Ook zit er een document met de terminologie van H1 tot en met H20 bij.

3 items

Oefenvragen Anatomie en Fysiologie H1

(0)
€2,99

Bevat 17 oefenvragen

Samenvatting Martini H1

(0)
€4,49

Dit is een samenvatting van H1 van het boek Anatomie en Fysiologie, een inleiding zesde druk. In dit document zijn veel plaatjes te vinden, en is alles schematisch in een samenvatting gezet.

Bekijk voorbeeld

Anatomie en Fysiologie terminologie

(0)
€2,99

In dit document staan alle terminologie (H1 tot en met H20) van het boek Anatomie en Fysiologie een inleiding op een rijtje.

Bekijk voorbeeld
LIDR

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€10,47   5,49
  • (0)
  Toevoegen