Begrijp onderwijs I - €6,99   In winkelwagen

Bundel

Begrijp onderwijs I

In deze bundel vind je alles wat je nodig hebt voor het examen (be)grijp onderwijs I aan HoGent in januari 2020. Geleidelijk aan komt elk hoofdstuk erop, tegen december/ januari is de bundel compleet.

6 items

Samenvatting: 1. Maatschappelijk Bewustzijn

(0)
€2,99

in deze samenvatting vind je informatie over het maatschappelijk bewustzijn op 3 niveau's : het maatschappelijk bewustzijn via systeemdenken, het maatschappelijk bewustzijn via referentiekaders en het maatschappelijk bewustzijn via sociaal-cultureel bewustzijn. Ook geeft de samenvatting een duidelij...

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: 1.2 finaliteiten onderwijs

(0)
€3,49

In dit hoofdstuk vind je alles over de finaliteiten in het onderwijs, de hervorming van het onderwijs en de nieuwe leerplannen en eindtermen.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: 2. onderwijsbeleid

(0)
€3,49

In deze samenvatting vind je een uitgebreide uiteenzetting over hoe het onderwijs is georganiseerd in België. Ter verduidelijking staan er ook vaak afbeeldingen en schema's bij. Het geeft een uitleg over het onderwijsbeleid op macro-, meso- en micro-niveau. Ook staat er alles in over de eindtermen,...

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: 3. Historische breuklijnen

(0)
€0

In dit hoofdstuk vind je een korte en bondige beschrijving van de 3 historische breuklijnen. Aangeraden is om dit hoofdstuk ook nog eens in de cursus na te lezen.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: 4. armoede

(0)
€2,99

In dit document vind je alles wat je moet kennen over het onderwerp 'armoede' voor het vak (be)grijp onderwijs aan HoGent

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: 5. Superdiversiteit

(0)
€2,99

In deze samenvatting vind je alles over het onderwerp 'Superdiversiteit' voor het vak Begrijp onderwijs I. Alles wat je moet kennen voor dat vak, en dit onderwerp staat in deze samenvatting. Dit document bevat dus alles voor het examen (Be)grijp onderwijs I in januari aan HoGent.

Bekijk voorbeeld
thyrajanssens

Voordelen van het kopen van samenvattingen bij Stuvia op een rij:

Verzekerd van kwaliteit door reviews

Verzekerd van kwaliteit door reviews

Stuvia-kopers hebben meer dan 300.000 samenvattingen beoordeeld. Zo weet je zeker dat je de beste documenten koopt!

Snel en makkelijk kopen

Snel en makkelijk kopen

Je betaalt supersnel en eenmalig met iDeal, creditcard of Stuvia-tegoed voor de samenvatting. Zonder lidmaatschap.

Focus op de essentie

Focus op de essentie

Samenvattingen worden geschreven voor en door anderen. Daarom zijn de samenvattingen altijd betrouwbaar en actueel. Zo kom je snel tot de kern!

€15,95   6,99
  • (0)
  Kopen