Alle hoorcolleges, stof uit de boeken + overzicht SPSS van Epidemiologie & Biostatistiek 2 (GZW, jaar 2) - €6,49   In winkelwagen

Bundel

Alle hoorcolleges, stof uit de boeken + overzicht SPSS van Epidemiologie & Biostatistiek 2 (GZW, jaar 2)

Alle hoorcolleges, alle stof uit de bijbehorende boeken + een overzicht van de SPSS functies voor E&BII (ofwel Methodologie 2).

3 items

Samenvatting: SPSS bij Epidemiologie en Biostatistiek II (GZW, jaar 2)

(1)
€3,49

2x verkocht

SPSS functies bij de stof van Epidemiologie & Biostatistiek II, waarbij ook de stof kort wordt toegelicht. Dit is het vak Methodologie II voor Gezondheid & Leven.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Alle stof Epidemiologie en biostatistiek 2 uit bijbehorende boeken

(1)
€4,99

1x verkocht

Alle stof voor het eindtentamen van Epidemiologie en Biostatistiek 2 (GZW) en Methodologie 2 (G&L).

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Hoorcolleges Epidemiologie en biostatistiek 2 (E&BII, GZW, jaar 2)

(2)
€4,49

2x verkocht

Alle hoorcolleges van het vak 'Epidemiologie en biostatistiek 2' gegeven in het 2de jaar van de studie gezondheidswetenschappen aan de VU. Dit is ook voor studenten gezondheid & leven, voor hen is dit methodologie II.

Bekijk voorbeeld
esmeedriehuis

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€11,99   6,49  1x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen