BUNDEL BEDRIJFSRECHT EN MARKETING FUNDAMENT, SAMENVATTINGEN NAAR SUCCES - €5,49   In winkelwagen

Bundel

BUNDEL BEDRIJFSRECHT EN MARKETING FUNDAMENT, SAMENVATTINGEN NAAR SUCCES

Wil jij zowel bedrijfsrecht en marketing fundament halen in blok 1 en je propedeuse binnenslepen? Dan is dit de bundel die je moet hebben. In plaats van 2 samenvattingen apart te kopen betaal je minder en koop je deze bundel met 2 samenvattingen die er voor gaan zorgen dat jij je tentamen haalt. win-win situatie toch?

2 items

MARKETING FUNDAMENT, DE SAMENVATTING NAAR SUCCES

(0)
€3,49

Marketing fundament, de samenvatting naar succes. Deze samenvatting bevat alle informatie over marketing fundament waardoor het voor jou enorm gemakkelijk wordt om je studiepunten te verdienen voor dit vak. Naast goede uitleg wordt er ook informatie uit hoorcolleges besproken die relevant kan zijn v...

Bekijk voorbeeld

BEDRIJFSRECHT, DE SAMENVATTING NAAR SUCCES

(2)
€2,99

11x verkocht

Bedrijfsrecht, de samenvatting naar succes. Deze samenvatting bevat alle informatie over bedrijfsrecht waardoor het voor jou enorm gemakkelijk wordt om je studiepunten te verdienen voor dit vak. Naast goede uitleg worden ook alle wet artikelen vermeld waardoor je ze gemakkelijk kunt opzoeken in je w...

Bekijk voorbeeld
Omayt

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€5,99   5,49
  • (0)
  Toevoegen