samenvattingen toetsen/examens leerjaar 1 mbo 4 - €6,49   In winkelwagen

Bundel

samenvattingen toetsen/examens leerjaar 1 mbo 4

bevat verschillende samenvattingen voor het eerste leerjaar van je mbo 4 opleiding juridisch administratief dienstverlener/juridisch administratieve beroepen/ human resource management.

3 items

samenvatting vermogensrecht (goederenrecht) mbo 4

(0)
€4,49

samenvatting vermogensrecht (deel goederenrecht) mbo 4 leerjaar 1. dit is de stof die je moet weten voor de toets en is later ook voor het deel voor het brede kennis- en specialistisch examen vermogensrecht.

Bekijk voorbeeld

samenvatting sociale zekerheid mbo 4

(0)
€3,49

samenvatting sociale zekerheid hoofdstuk 1 t/m 4 en 7 t/m 11. op mbo niveau 4 leerjaar 1. dit zijn de hoofdstukken die je voor het brede kennis examen van sociale zekerheid moet weten.

Bekijk voorbeeld

samenvatting inleidingrecht mbo 4

(0)
€3,49

samenvatting voor het vak inleiding recht voor op het mbo 4 leerjaar 1

Bekijk voorbeeld
Spitsanne

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€11,47   6,49
  • (0)
  Toevoegen