Historische context 1 en hoofdstuk 7 MEMO geschiedenis VWO - €4,99   In winkelwagen

Bundel

Historische context 1 en hoofdstuk 7 MEMO geschiedenis VWO

Een bundel van twee samenvattingen van historische context 1 van het historische contexten boekje van MEMO geschiedenis en van hoofdstuk 7 van het handboek van MEMO geschiedenis. Op veel scholen worden deze twee hoofdstukken samen getoetst.

2 items

Samenvatting: Hoofdstuk 7 Koningen, heren en denkers MEMO geschiedenis VWO

(0)
€2,99

Dit is een samenvatting van hoofdstuk 7 van het boek MEMO geschiedenis VWO. Het hoofdstuk heet 'koningen, heren en denkers'. Het is een hele nuttige samenvatting. De samenvatting is gecontroleerd door mijn docent.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Historische Context 1 Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden MEMO geschiedenis VWO

(0)
€2,99

Dit is een samenvatting van de eerste historische context van het geschiedenis boekje van MEMO geschiedenis VWO. Dit is een hele nuttige samenvatting. In de samenvatting staan ook op het eind alle begrippen uitgelegd, alle verplichte voorbeelden uitgelegd en de belangrijkste jaartallen en personen....

Bekijk voorbeeld
famkeoortwijn

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€5,98   4,99
  • (0)
  Toevoegen