Alle module opdrachten+portfolio+eindopdracht fase 1 HBO Bachelor logistiek en economie - €25,49   In winkelwagen

Bundel

Alle module opdrachten+portfolio+eindopdracht fase 1 HBO Bachelor logistiek en economie

Alle module opdrachten+portfolio+eindopdracht fase 1 HBO Bachelor logistiek en economie. inclusief cijfers en beoordelingen.

5 items

Portfolio HBO Bachelor logistiek en economie fase 1 (INCLUSIEF UITSTEKENDE BEOORDELING)

(0)
€10,49

Portfolio HBO Bachelor Logistiek en economie fase 1,inclusief zeer uitstekende beoordeling!!! Gevolgd bij NCOI HBO Bachelor logistiek en economie.

Bekijk voorbeeld

Eindopdracht bachelor logistiek en economie fase 1 (8.2 + beoordeling)

(1)
€10,49

5x verkocht

Eindopdracht fase 1 Bachelor Logistiek en economie, met een goede beoordeling van een 8.2 inclusief beoordeling. Gevolgd bij NCOI HBO Bachelor logistiek en economie.

Bekijk voorbeeld

Logistiek en Supply Chain Management (6.5+beoordeling)

(0)
€10,49

Module opdracht Logistiek en Supply Chain Management, met een goede beoordeling van een 6.5 inclusief beoordeling. Gevolgd bij NCOI HBO Bachelor logistiek en economie.

Bekijk voorbeeld

Fysieke Distributie (8.4 + beoordeling)

(0)
€10,49

Module opdracht Logistiek Fysieke Distributie, met een goede beoordeling van een 8.4 inclusief beoordeling. Gevolgd bij NCOI HBO Bachelor logistiek en economie.

Bekijk voorbeeld

Logistiek Management en IT (7.5 + beoordeling)

(0)
€10,49

Module opdracht Logistiek Management en IT, met een goede beoordeling van een 7.5 inclusief beoordeling. Gevolgd bij NCOI HBO Bachelor logistiek en economie.

Bekijk voorbeeld
IN1990

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€52,45   25,49  1x  verkocht
  • (0)
  Kopen