Praktijkcasussenbundel: MSS Sportkine (2de MASTER REVAKI UGent) - €13,49   In winkelwagen

Bundel

Praktijkcasussenbundel: MSS Sportkine (2de MASTER REVAKI UGent)

Dit bestand bevat een uitwerking van alle in de praktijkles overlopen kinetische keten casussen + uitgewerkte examencasussen voor het praktijkexamen: MSS Sportkine (2de MASTER REVAKI UGent). Het betreft een uitwerking gebaseerd op bestaande revalidatie-protocollen, info uit de lessen en eigen redeneerwerk.

2 items

Samenvatting: Uitgewerkte Praktijkcasussen Kinetische Keten: MSS Sportkine (2de MASTER REVAKI UGent)

(0)
€7,49

1x verkocht

Dit bestand bevat een oplijsting van uitgewerkte kinetische keten casussen voor het praktijkexamen: MSS Sportkine (2de MASTER REVAKI UGent). Het betreft een uitwerking gebaseerd op bestaande revalidatie-protocollen, info uit de lessen en eigen redeneerwerk.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Uitgewerkte Praktijkcasussen: MSS Sportkine (2de MASTER REVAKI UGent)

(1)
€7,49

4x verkocht

Dit bestand bevat een oplijsting van vaak terugkerende examen-casussen voor het praktijkexamen: MSS: Sportkine (2de Master REVAKI UGent). Het betreft een uitwerking gebaseerd op bestaande revalidatie-protocollen, info uit de lessen en eigen redeneerwerk.

Bekijk voorbeeld
funkydiabetic

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€14,98   13,49
  • (0)
  Kopen