Samenvatting verzekeringen ondernemingsrisico's - €13,49   In winkelwagen

Bundel

Samenvatting verzekeringen ondernemingsrisico's

In deze bundel vindt u twee samenvattingen over het vak "verzekeringen ondernemingsrisico's". Eén samenvatting is van de dia's van mnr. Verhaeghe en één samenvatting is van de dia's van mevr. De Mulder.

2 items

Samenvatting verzekeringen ondernemingsrisico's

(0)
€7,49

Dit gaat enkel over het deeltje van mevr. De Munter. De samenvatting van de lessen van mnr. Verhaeghe kan u op mijn profiel ook vinden.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting verzekeringen ondernemingsrisico's

(0)
€8,99

Deze samenvatting gaat enkel over het deeltje van Verhaeghe Johan. De lessen van mevr. De Mulder Hilde zitten hier niet bij (je kan deze wel vinden op mijn profiel in een andere samenvatting).

Bekijk voorbeeld
lauracooreman

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€16,48   13,49
  • (0)
  Kopen