Alles wat je nodig hebt om NIMA B te behalen! - €8,49   In winkelwagen

Bundel

Alles wat je nodig hebt om NIMA B te behalen!

Haal NIMA B met gemak met deze bundel! In de bundel vind je alle tentamenstof die behandeld is in de hoorcolleges, inclusief voorbeelden.

3 items

Samenvatting: NIMA B2 | Aantekeningen

(0)
€3,23

2x verkocht

Bespaar uren aan uitwerken en bezoeken van hoorcolleges! In dit overzichtelijk bestand vind je alle aantekeningen en stof uit de sheets van de hoorcolleges voor het vak NIMA B2 van de opleiding Media, Informatie en Communicatie/Creative business jaar 3.

Bekijk voorbeeld

Aantekeningen alle colleges NIMA B1 MIC

(1)
€3,19

1x verkocht

Bespaar uren aan uitwerken en bezoeken van hoorcolleges! In dit overzichtelijk bestand vind je alle aantekeningen en stof uit de sheets van de hoorcolleges voor het vak NIMA B1 van de opleiding Media, Informatie en Communicatie jaar 3. Naast de stof uit de hoorcolleges zijn ook de case besprekingen ...

Bekijk voorbeeld

Oefententamen Nima B1

(1)
€2,99

1x verkocht

Heb jij de uitleg van het oeftentamen gemist? In dit document vind je een duidelijk overzicht, mét de belangrijkste onderwerpen en tips voor tijdens het tentamen! Let op! Er is nu ook een bundel beschikbaar met alle aantekeningen van de colleges van Nima B1

Bekijk voorbeeld
yvanca_van_splunter

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€9,41   8,49  1x  verkocht
  • (0)
  Kopen