Kuipers: pedagogiek voor professionele opvoeders - €4,99   In winkelwagen

Bundel

Kuipers: pedagogiek voor professionele opvoeders

Oefenvragen en een uitgebreide samenvatting van het boek: pedagogiek voor professionele opvoeders van de auteur: Kuipers. Heel veel succes met leren!

2 items

Samenvatting: DC: 0-3R

(0)
€3,99

Uitgebreide samenvatting van de pagina's 15-39 en 45-58 uit het boek van: DC: 0-3R. Het is vrijwel een samenvatting over het gehele boek. Het boek gaat over diagnostische classificatie van psychische en ontwikkelingsstoornissen op zuigelingen- en kinderleeftijd. In deze samenvatting staan ook hand...

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Openboek toets: ouders en gezinsopvoeding jaar 1

(0)
€5,99

3x verkocht

Deze samenvatting is een hulpmiddel voor je open boek toets van het vak: ouders en gezinsopvoeding. In deze samenvatting kan je tijdens de toets makkelijk begrippen terug vinden in je boek. Houdt deze samenvatting dan ook bij je toets! Deze samenvatting is vooral bedoeld als hulpmiddel bij je toet...

Bekijk voorbeeld
aniekhartog

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€9,98   4,99
  • (0)
  Kopen