Samenvattingen blok 1.2 Voeding en diëtetiek Leerjaar 1 - €10,49   In winkelwagen

Bundel

Samenvattingen blok 1.2 Voeding en diëtetiek Leerjaar 1

Deze bundel bevatten alle samenvattingen van blok 1.2 Voeding en diëtetiek (exclusief Psychologie). Doormiddel van deze samenvattingen kunnen er goede cijfers gehaald worden. De samenvattingen zijn overzichtelijk en duidelijk wat maakt dat de stof goed te doen is om snel op te nemen.

5 items

Samenvatting Onderzoek 1.2

(0)
€5,49

Dit is een samenvatting van het vak Onderzoek blok 1.2. Doormiddel van deze samenvatting kun je leerstof voor de tentamens onder de knie krijgen.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting Nutrition 1.2

(0)
€5,49

Dit is een overzichtelijke samenvatting van het vak Nutrition 1.2. Voor goede cijfers voor het tentamen is dit een ideale samenvatting.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting Fysiologie 1.2

(0)
€5,49

Deze samenvatting kan je helpen om een goed cijfer te halen voor je tentamen. Het is een duidelijke en overzichtelijke samenvatting van het vak Fysiologie blok 1.2

Bekijk voorbeeld

Samenvatting Foodscience 1.2

(0)
€5,49

Dit is een uitgebreide en overzichtelijke samenvatting van het vak Foodscience 1.2. Leer je deze samenvatting goed, dan zal je goede cijfers binnen halen voor je tentamens.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting Foodsience Chemie 1.2

(0)
€5,49

Dit is een uitgebreide samenvatting van het vak Chemie 1.2. Leer je deze samenvatting goed, dan zal je ook goede cijfers krijgen voor je tentamen.

Bekijk voorbeeld
Egiroldi

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€27,45   10,49  1x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen