Alle tentamenstof voor het vak 'Inleiding Strategische Communicatie' - CPT12306 - €8,99   In winkelwagen

Bundel

Alle tentamenstof voor het vak 'Inleiding Strategische Communicatie' - CPT12306

Hierbij een complete en uitgebreide samenvatting van zowel de colleges als de literatuur behorend tot het vak ‘Inleiding Strategische Communicatie’ voor de opleiding Gezondheid en Maatschappij aan de WUR. De samenvattingen van zowel de colleges als de literatuur zijn in het Nederlands geschreven en uitgebreid uitgewerkt. Succes met leren!

2 items

Complete samenvatting van de colleges van het vak 'Inleiding strategische communicatie' - CPT-12306 -Gezondheid & Maatschappij - Wageningen University

(0)
€5,49

Beste, Hierbij een complete en uitgebreide samenvatting van de colleges behorend tot het vak ‘Inleiding Strategische Communicatie’ voor de opleiding Gezondheid en Maatschappij aan de WUR. Deze samenvatting bevat alle stof die besproken is in de colleges en is secuur bijgehouden. De samenvatting...

Bekijk voorbeeld

Complete samenvatting van het boek 'Strategische communicatie: principes en toepassingen' (Aarts, N., Steuten, C., & Woerkum, C. van (2015))(CPT-12306)

(0)
€5,49

Beste, Hierbij een complete en uitgebreide samenvatting van boek 'Strategische communicatie: principes en toepassingen' (Aarts, N., Steuten, C., & Woerkum, C. van (2015). Deze literatuur is ter ondersteuning van het vak ‘Inleiding Strategische Communicatie’ voor de opleiding Gezondheid en Maats...

Bekijk voorbeeld
brittschuiling

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€10,98   8,99
  • (0)
  Toevoegen