Samenvatting Google Analytics Beginners + Gevorderden - €7,99   In winkelwagen

Bundel

Samenvatting Google Analytics Beginners + Gevorderden

Deze bundel bevat de samenvatting voor beginners (met veel afbeeldingen, tabellen, schermafbeeldingen, etc.) en de samenvatting voor gevorderden (met meer technische uitleg en minder visuele / schematische middelen) van Google Analytics. Ideaal wanneer je aan het oefenen bent voor het GAIQ-Examen of zelfstandig bekender wilt worden met Analytics.

2 items

Samenvatting Google Analytics Gevorderdentraining

(0)
€4,49

Dit is een samenvatting van de gevorderdencursus van de Google Analytics Academy. Puntsgewijs is de belangrijkste informatie uit de gevorderdencurus samengevat waarbij zo nu en dan gebruik is gemaakt van afbeeldingen en schermafbeeldingen om duidelijker te kunnen maken welke delen van het Analytics ...

Bekijk voorbeeld

Samenvatting Google Analytics Beginnerstraining

(0)
€5,49

Deze samenvatting behandelt de inhoud van het Google Analytics beginnersprogramma zoals beschikbaar in de Google Analytics Academy. De samenvatting is samengesteld op basis van de video's, tekststransscripten, demo's en opdrachten die hier beschikbaar zijn. Met behulp van afbeeldingen, lijstjes en...

Bekijk voorbeeld
Reijner

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€9,98   7,99
  • (0)
  Kopen