Bundel periode 2 bedrijfskunde Windesheim Flevoland - €6,98   In winkelwagen

Bundel

Bundel periode 2 bedrijfskunde Windesheim Flevoland

Bundel betreft samenvattingen voor m&o 1 en inleiding marketing. Geschikt voor de hertentamens die eraan zitten te komen

2 items

Samenvatting praktijkgerichte benadering van organisatie en management

(0)
€2,99

Uitgebreide samenvatting van de hoofdstukken: 2,3,6 & 7. Deze samenvatting is geschikt voor het vak management & organisatie 1 voor de hogeschool Windesheim Flevoland.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting Inleiding Marketing Stefan Renkema (2015)

(1)
€4,48

3x verkocht

Samenvatting van het boek 'Inleiding Marketing, een introductie in een dynamisch vakgebied' van Stefan Renkema. Samenvatting betreft alle 11 hoofdstukken.

Bekijk voorbeeld
yvetmg

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€7,47   6,98
  • (0)
  Kopen