Sociologie voor de praktijk - €5,99   In winkelwagen

Bundel

Sociologie voor de praktijk

Een uittreksel van het boek en een handige begrippenlijst met alle belangrijke begrippen die je moet kennen.

2 items

Samenvatting: Begrippenlijst sociologie (sociologie voor de praktijk)

(4)
€2,99

24x verkocht

Begrippenlijst van het boek: sociologie voor de praktijk. Ik heb alle begrippen per hoofdstuk uitgewerkt, zodat deze makkelijk te leren zijn. Het kennen van de begrippen geeft al een goed inzicht in de stof. Ik heb ook de complete samenvatting van dit boek.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Sociologie voor de praktijk

(0)
€3,49

4x verkocht

Een uitgebreide, eigengemaakte samenvatting van dit boek (hoofdstuk 1 t/m 7). De samenvatting is overzichtelijk uitgewerkt wat het een makkelijk te leren geheel maakt. Eventueel heb ik ook nog een begrippenlijst die behoort tot dit boek.

Bekijk voorbeeld
Corinna21

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€5,99   5,99  3x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen