Samenvatting: Groepsdynamica H4 - €2,99   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Social Work bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Social Work overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting: Groepsdynamica H4

Samenvatting Groepsdynamica hoofdstuk 4 1e jaar MWD niveaus in groepen: inhoudsniveau, betrekkingsniveau, procedureniveau, bestaansniveau, interactieniveau en contextniveau Samenvatting h4 handboek groepsdynamica. Zodat jij niet meer hoeft te lezen dan nodig. Voorbeelden zijn aanwezig en tevens extra informatie van een hand-out, gekregen van een docent groepsdynamica!

Voorbeeld 1 van de 2  pagina's

bibiberg

Ook beschikbaar in bundel 1

Oefenvragen voor dit document (1)

groepsdynamica H4

€ 2,99

6  Oefenvragen

1  beoordeling

Door: maureenlijster • 1 jaar geleden

Bijna alles is overgenomen uit het boek. Geen extra toevoegingen.

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

2,99  2x  verkocht
  • (1)
>   Toevoegen