VERKOPEN
Zoeken
SAMENVATTING
€2,99
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
1.636
13
(3)

VWO wiskunde A samenvatting t/m hoofdstuk 13 voor EINDEXAMEN (OUD PROGRAMMA / BEZEMEXAMEN)

LET OP: Deze samenvatting is alleen geldig voor het regulier eindexamen t/m 2017, en vanaf dan, enkel het bezenexamen voor het oude examenprogramma. Het oude examenprogramma is te kenmerken doordat het nog kansrekenen en statistiek bevat. Wiskunde A is ook samen te vatten. In deze samenvatting de belangrijkste regels uit de wiskunde A op een rij gezet, helder gegroepeerd en uitgelegd. Tot en met hoofdstuk 13 (LET OP: niet hoofdstuk 9!) van het boek Getal en Ruimte, dit covert het grootste deel van de examenstof, o.a. logaritmen, kansrekenen, de afgeleide, differentieren, machten, exponenten, functies, de normale en binomiale verdeling en, met een mooi woord, mathematische statistiek. Een must voor pta's van studenten vwo. Hoofdstuk 5 Machten en exponenten Hoofdstuk 6 Kansrekening Hoofdstuk 7 Veranderingen Hoofdstuk 8 De normale verdeling Hoofdstuk 10 Functies Hoofdstuk 11 Kansverdelingen Hoofdstuk 12 Differentieren Hoofdstuk 13 Mathematische statistiek LET OP: Hoofdstuk 14 en 15 horen ook gewoon tot de eindexamenstof maar zitten (nog) niet in deze samenvatting. Leer deze dus WEL!

Laatste update van het document: 2 jaar geleden
Voorbeeld 3 van de 11 pagina's
-- gesponsord bericht van onze partner --

Beoordelingen ( 3 )
Door chrischris  · 10 maanden geleden
Door tije-vandera  · 1 jaar geleden
zeer incompleet en legt bijna niks uit, geef alleen zo\'n beetje wat begrippen. dit is niet goed voor een samenvatting van wiskunde sorry
Door mohamed_odb  · 1 jaar geleden
Door tahrimramdjan  · 1 jaar geleden
hi Mohamed, jammer van deze beoordeling! Blijkbaar beviel de samenvatting je niet. Zou je kunnen laten weten wat je erin miste/wat er beter kon? Hopelijk ging het SE/CE wel goed!
SAMENVATTING
€2,99
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
1.636
13
(3)
Document informatie
Studie
Pagina's
11
Geschreven
2015/2016
Type
SAMENVATTING
Titel boek
Getal & Ruimte vwo A deel 3
Auteur(s)
L.A. Reichard
Jaar
Onbekend
Druk
1
Heel Boek
Nee
Samengevat
t/m H13
Geupload
1 maart 2016
Verkoper
GOUD  
tahrimramdjan
Lid sinds 2 jaar geleden
525 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
78
124
34
4
3

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 250.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
Vragen? Neem contact op!