VERKOPEN
Zoeken
SCRIPTIE
€5,48
Ook beschikbaar in bundel v.a. €6,48
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
287
2
(1)

Profielwerkstuk: Het Mysterie van de Antimaterie

Een fascinerend profielwerkstuk over een evenzo fascinerend onderwerp: materie antimaterie assymmetrie. In het profielwerkstuk wordt één van de grootste problemen van de natuurkunde op een leuke, eenvoudige manier aangepakt. Hoe kan het dat tijdens de oerknal alleen materie is overgebleven, terwijl dit volgens de theorie niet kan? In dit profielwerkstuk wordt hier een bevredigend antwoord op geleverd. Daarnaast bevat het werkstuk een bijlage. Deze beschrijft uitgevoerde experimenten, waarnemingen en verklaringen en is los te koop voor €2,50. De bundel van dit werkstuk met de bijlage kost €5,99. Interessant om te lezen wanneer je je natuurkundige kennis wilt verbreden of wanneer je ook van plan bent hier iets over te schrijven. Het profielwerkstuk behandeld verschillende onderwerpen, zoals: materie (bosonen, leptonen, fundamentele wisselwerkingen etc.), antimaterie (Paul Dirac en Carl Anderson), symmetrie en assymmetrie (behoud van lepton- en baryongetal) en materie antimaterie assymmetrie (oerknal, probleemstelling en verschillende oplossingen).

Laatste update van het document: 3 jaar geleden
Voorbeeld 7 van de 33 pagina's
-- gesponsord bericht van onze partner --

Beoordelingen ( 1 )
Door riverhummel  · 2 jaar geleden
SCRIPTIE
€5,48
Ook beschikbaar in bundel v.a. €6,48
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
287
2
(1)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Geupload op
20 maart 2016
Aantal pagina's
33
Geschreven in
2015/2016
Type
Scriptie
Begeleider(s)
Onbekend
Jaar
Onbekend
Verkoper
GOUD  
TimonBeeftink
Lid sinds 5 jaar geleden
325 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
31
46
30
3
3

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×