Samenvatting Informatie management (Bollen) - €5,48   In winkelwagen

Samenvatting

Samenvatting Informatie management (Bollen)

Een zeer heldere samenvatting van alle hoofdstukken van het boek 'Informatie management'. In 30 pagina's wordt het hele boek zorgvuldig en kernachtig behandeld en, indien nodig, toegelicht met illustraties. Met deze samenvatting zal je geen boek meer nodig hebben om een goed cijfer te halen voor je tentamen. Succes!

Voorbeeld 1 van de 30  pagina's

Resumer

27  beoordelingen

Door: frolandholst • 9 maanden geleden

Door: Pijloon • 1 jaar geleden

Ik vind het een nette en overzichtelijke samenvatting, uit het tentamen moet nog blijken of didit ook teru zien is in het resultaat.

Door: ljmnieuwkerk • 1 jaar geleden

Door: MadaDane • 1 jaar geleden

Door: bartwouters • 1 jaar geleden

Door: chsnoeren • 2 jaar geleden

Bekijk meer beoordelingen  

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

5,48  110x  verkocht
  • (27)
  Toevoegen