VERKOPEN
Zoeken
OVERIG
€3,50
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
846
43
(10)

Bekwaamheidsdossier

Dit is een anonieme versie van het bekwaamheidsdossier dat je moet schrijven om af te studeren aan de pabo. Het is compleet: twee kritische situaties (competentie didactisch handelen en pedagogisch handelen), twee bewijzen (competentie 5 samenwerken met omgeving en competentie 6 samenwerken met collega's). Het heeft mij enorm geholpen om een goed dossier van iemand anders te lezen, ik weet zeker dat je er wat aan hebt. Vooral het bewijzen van 'professioneel handelen' is lastig, een voorbeeld geeft je vast ideeen. Veel mensen vinden het lastig om bewijs aan te dragen voor 'omgaan met collega's', omdat het heel moeilijk is om niet over het project waarin je hebt samengewerkt iets te zeggen, maar echt over wat dat over jou zegt als teamplayer en je reflectie er op. Je krijgt een beoordeling van 1 t/m 4 en ik kreeg op situatie 1 drie punten en op de andere de maximale 4.

Voorbeeld 1 van de 20 pagina's
-- gesponsord bericht van onze partner --

Beoordelingen ( 10 )
Door isalabella  · 9 maanden geleden
Door lis3000  · 1 jaar geleden
Door sabrinaweijer4  · 1 jaar geleden
Door s1090271  · 1 jaar geleden
Door tessa6591  · 1 jaar geleden
OVERIG
€3,50
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
846
43
(10)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Onderwerpen
Geupload op
17 mei 2016
Aantal pagina's
20
Geschreven in
2014/2015
Type
Overig
Persoon
Onbekend
Verkoper
ZILVER  
Jufmeursie
Lid sinds 4 jaar geleden
43 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
0
1
4
3
2

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.