Samenvatting Geneeskunde AGZ - €5,48   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Verpleegkunde bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Verpleegkunde overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting Geneeskunde AGZ

Een uitgebreide en overzichtelijke samenvatting van geneeskunde AGZ met voldoende afbeeldingen. In de samenvatting staat de verplichte leerstof beschreven inclusief de hoorcolleges, werkcollege's en aantekeningen van deze lessen.

Voorbeeld 1 van de 150  pagina's

estherheuver

2  beoordelingen

Door: LordMarshal • 3 jaar geleden

Erg veel spellings- en grammaticafouten en zinnen zijn vaak niet volledig en daar wordt het alleen maar vager van. Dit is overigens echt geen "samenvatting": 150 pagina's..

Door: mirandaroelofs • 3 jaar geleden

Deze samenvatting is erg duidelijk en overzichtelijk in elkaar gezet! naar mijn idee staat bijna alle informatie dat nodig is er wel in, en ook veel plaatjes ter verduidelijking.

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

5,48  19x  verkocht
  • (2)
>   Toevoegen