Samenvatting: Marketing (inleiding tot de marketing) - €4,99   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Marketing bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Marketing overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting: Marketing (inleiding tot de marketing)

Duidelijke samenvatting geschreven vanuit Inleiding tot de marketing van Bronis Verhage. BEHAALD CIJFER: 8,1 De samenvatting bevat de volgende hoofdstukken: 1. Wat is marketing? 2. Marketingplanning en strategieontwikkeling 3. Koopgedrag van klanten 4. Marktsegmentatie 5. Marktonderzoek 6. Productmanagement en dienstenmarketing 7. Productstrategieën 8. Marketingcommunicatie 10. Prijsbeslissingen 11. Distributiebeleid 13. Marketingplanning Het document bevat 45 pagina's, alle begrippen uit het boek zijn blauw gedrukt en eventuele formules groen gedrukt zodat het makkelijk leesbaar is en de belangrijke delen er makkelijk uit te halen zijn.

Voorbeeld 2 van de 45  pagina's

jen-kel

Ook beschikbaar in bundel 1

110  beoordelingen

Door: wesselhuiskamp • 2 weken geleden

Door: maartenloonen • 4 weken geleden

Door: wesselsoepboer • 1 maand geleden

Door: robindejong2000 • 1 maand geleden

Door: saskerhagedoorn • 1 maand geleden

Door: marliesadema • 2 maanden geleden

Bekijk meer beoordelingen  

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

4,99  421x  verkocht
  • (110)
  Toevoegen