Oefenvragen HOK toets thema 2 - €4,49   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Fysiotherapie bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Fysiotherapie overzichtspagina 

Tentamen

Oefenvragen HOK toets thema 2

In dit oefententamen staan 153 open vragen zoals ze ook tijdens de HOK toets gesteld kunnen worden. De vragen zijn opgesteld naar aanleiding van de leerdoelen van het thema. 70 anatomie vragen, 42 fysiologie vragen, 18 pathologie vragen en 23 FMH vragen.

Voorbeeld 1 van de 13  pagina's

plip88

Ook beschikbaar in bundel 1

3 beoordelingen

Door: liekehegeman13 • 10 maanden geleden

Door: thimdejong • 1 jaar geleden

Er staat stof in die we niet hoeven te kennen

Door: morrisvanderkleij • 2 jaar geleden

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

4,49  16x  verkocht
  • (3)
  Toevoegen