VERKOPEN
Zoeken
SAMENVATTING
€2,99
Ook beschikbaar in bundel v.a. €4,44
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
145
0
(0)

Samenvatting KNGF richtlijn Parkinson 2004

Dit document bevat de volgende informatie uit de richtlijn: * Incidentie/prevalentie * Typen Parkinson * Negatief prognotische factoren: 1) niet beïnvloedbaar; 2) wel door de fysiotherapeut beïnvloedbare factoren * Basis meetinstrumenten (aanbevolen door de richtlijn) * Beloop van de ziekte * Voorspellers op vallen * Symptomen van Parkinson * Behandeldomeinen van fysiotherapie bij Parkinson * Parkinson stadia volgens Hoehn en Yahr * Therapie: Cognitieve beweeginterventies en -strategieën * Rollen en taken van de fysiotherapeut in de diverse fasen van de ziekte * Aangrijpings- en algemene aandachtspunten met betrekking tot het fysiotherapeutisch diagnostisch en therapeutisch proces bij Parkinson * Didactische versie van de verschillende bewegingsstrategieën bij Parkinson

Voorbeeld 1 van de 0 pagina's
-- gesponsord bericht van onze partner --

SAMENVATTING
€2,99
Ook beschikbaar in bundel v.a. €4,44
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
145
0
(0)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Geupload op
25 januari 2017
Aantal pagina's
0
Geschreven in
2013/2014
Type
Samenvatting
Verkoper
ZILVER  
ErikStout
Lid sinds 2 jaar geleden
166 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
29
40
21
2
0

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×