Samenvatting 'Psychologie, een inleiding' - Zimbardo, Johnson, McCann (Pearson) - €7,44   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Inleiding Psychologie bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Inleiding Psychologie overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting 'Psychologie, een inleiding' - Zimbardo, Johnson, McCann (Pearson)

Uitgebreide samenvatting van het gehele boek 'Psychologie, een inleiding' van 144 pagina's. Het boek bestaat uit ongeveer 650 pagina's. In de samenvatting wordt alles duidelijk uitgelegd aan de hand van definities van de begrippen, veel plaatjes en soms wat voorbeelden. Laat je niet afschrikken door de lengte van deze samenvatting, want het is een overzichtelijke samenvatting en echt alles staat er in. Deze samenvatting heb ik vorig jaar geschreven en ik heb hiermee een 8.9 gehaald voor mijn tentamen. Deze samenvatting is voor veel studies te gebruiken. Zelf studeer ik criminologie, waarbij psychologie een belangrijk onderdeel is. Ook voor mensen die psychologie studeren of een andere studie waarbij psychologische invalshoeken van belang zijn, kan deze samenvatting bruikbaar zijn.

Voorbeeld 8 van de 145  pagina's

bachelormastercriminologievu

14  beoordelingen

Door: romanbreda • 3 maanden geleden

Door: lilianbanning • 3 maanden geleden

Door: buramu • 4 maanden geleden

Door: rsuoss • 4 maanden geleden

Door: amber2born • 10 maanden geleden

Door: rebeccavanmierlo • 10 maanden geleden

Bekijk meer beoordelingen  

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

7,44  54x  verkocht
  • (14)
  Toevoegen