VERKOPEN
Zoeken
ESSAY
€13,50
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
1.953
76
(21)

Sales en accountmanagement moduleopdracht, NCOI cijfer 9!

Moduleopdracht NCOI Sales en Accountmanagement, cijfer 9! Operationeel salesplan Maak een operationeel sales- of accountplan voor een door u gekozen organisatie. Beschrijf daarin in het geval van een operationeel salesplan: De strategische uitgangspunten door een korte beschrijving van de SWOT-analyse, salesdoelstellingen en de salesstrategie. De salestactiek met de salestactieken, budgettering, methoden en condities. Het management van de salesorganisatie zoals leidinggeven, motivatie en de overige instrumenten voor leidinggeven. Het salesactieplan met actieplan, timing en de marktbewerking. Beschrijf daarin in het geval van een operationeel accountplan: De strategische uitgangspunten door een korte beschrijving van de SWOT-analyse, (key-)accountdoelstellingen en de accountstrategie. De accounttactiek met de accounttactieken, budgettering, accountcondities. Het management van de (key-)account zoals (key-)accountbeheer. Het accountactieplan met actieplan, timing en de accountprojecten. In ieder geval dient elk onderdeel dat hierboven beschreven is behandeld te worden. Zie hiervoor de hoofdstukken 2 en 6 van het boek Praktisch sales- en accountmanagement waarbij stap 1 tot en met 6 kort en stap 7 en 8 in detail worden uitgewerkt. Hierin bestaat er geen onderscheid tussen de opdracht die uitgevoerd wordt op basis van de eigen organisatie of de opdracht die uitgevoerd wordt op basis van een fictief bedrijf.

Laatste update van het document: 2 jaar geleden
Voorbeeld 5 van de 16 pagina's
-- gesponsord bericht van onze partner --

Beoordelingen ( 21 )
Door demianvdwal  · 2 maanden geleden
Door ellen8255  · 3 maanden geleden
Door alpkapro  · 3 maanden geleden
Door Tarsus  · 4 maanden geleden
fantastisch
Door sharingiscaring  · 4 maanden geleden
Sluit goed aan bij mijn opdracht voor NCOI. Top!
ESSAY
€13,50
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
1.953
76
(21)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Heel boek samengevat?
Ja
Geupload op
9 februari 2017
Aantal pagina's
16
Geschreven in
2016/2017
Type
Essay
Docent(en)
Onbekend
Cijfer
Onbekend
Gekoppeld boek
Titel boek
Praktisch sales- en accountmanagement
Auteur(s)
Robin van der Werf
Jaar
2013
Druk
1
Verkoper
ZILVER  
angiem
Lid sinds 2 jaar geleden
229 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
11
35
19
0
3

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.